• set van 10 Feestkaarten in doosje - illustra'lies

  10 wenskaarten FEEST in box 2

  25,00
 • set van 10 wenskaarten in een doosje - box 1 - illustra'lies

  10 wenskaarten FEEST in box 1

  25,00
 • party dog - kraft envelop- illustra'lies wenskaart hond voor elk feestje

  wenskaart feestje party dog

  3,00
 • dieren bosfeestje - kraft envelop- illustra'lies wenskaart feest

  wenskaart feestje dieren

  3,00
 • vosje good luck - kraft envelop- illustra'lies wenskaart succes

  wenskaart succes

  3,00

Die leuke producten ook in jouw (web)winkel?

illustratie stappenplan gemeente Avelgem illustralies

illustraties op maat

Unieke illustraties voor jouw event, merk, bedrijf, …
voor bedrijven, organisaties, steden & gemeenten, ontwerpbureaus, …

• een campagnebeeld of een affiche
• een geïllustreerde stadskaart, speelpleinkaart, … voor jouw stad/gemeente
• illustraties voor een magazine
• boekillustraties
• cartoons / preventiecartoons
• jouw missie en visie omgezet in een tekening
• logo/huisstijl met illustraties
• een stappenplan visualiseren
• een wenskaart of een kerstkaart op maat
• een goodie met een illustratie op maat voor jouw merk
• een infographic

Lees wat klanten vinden van een samenwerking met mij

Annelies is een geweldig creatieve en enthousiaste illustrator met wie het superfijn samenwerken is. Ze is heel open en heeft het bijzondere talent om onze ideeën steeds weer treffend te kunnen vertalen in gepaste illustraties. Wij doen steevast een beroep op Annelies om op een toegankelijke manier bepaalde boodschappen rond gezondheidspromotie te communiceren via ons patiëntentijdschrift, dus voor een heel breed publiek. En haar tekeningen worden zeer positief onthaald, zowel door de lezers als onze leden (apothekers)!

Elke Braet
APB

Naam

Annelies is geen onbekende voor onze bib: de voorbije twee jaar pimpte ze al verschillende schoolagenda’s van enthousiaste lenertjes en maakte meteen ook ons fan van haar tekenstijl. Annelies ging aan de slag en koppelde tijdens het creatieproces geregeld terug zodat we zouden kunnen bijsturen indien nodig. Het resultaat van deze prima communicatie zijn twee wenskaarten waar we erg trots op zijn. Heel erg bedankt voor de vlotte samenwerking en het prachtige resultaat!

Joke Boury
Bibliotheek Kuurne

In 2019 hadden we het idee om een puzzelkalender te maken die we wouden aankleden met mooie illustraties. Na wat googlewerk kwamen we bij Annelies uit. Haar warme tekenstijl paste voor ons perfect bij de warme zorg die wij elke dag aan onze patiënten bieden. Het was voor ons zo’n positieve en fijne samenwerking, dat we in 2021 terug besloten Annelies in te schakelen. Deze keer maakte Annelies raamtekeningen voor ons. Annelies weet in een vingerknip wat we bedoelen, is flexibel en gewoon een heel aangenaam iemand om mee samen te werken. Ik sluit niet uit dat we in de toekomst terug komen aankloppen.

Jill Moors
Wit-Gele Kruis van Antwerpen vzw

Vanuit VIVES werken we heel graag samen met Annelies. Het is een dame met creatieve ideeën, die zich inleeft in het grotere verhaal en die onmiddellijk aanvoelt wat de organisatie nodig heeft. We doen graag beroep op haar professionalisme en haar enthousiasme.
Illustra’lies is een vertrouwde partner waar VIVES steeds kan op rekenen om perfect werk binnen te krijgen. Goed om weten is dat zij ook om kan met tijdsdruk, want korte deadlines zijn de meesten van ons niet vreemd …

Larissa Deblauwe
Hogeschool VIVES

In uitbreiding van onze salestools wilde VYNCKE het industrieel proces van de klant van begin tot einde tonen via een duidelijke tekening.

Wij ontwerpen 90% in-house maar we tekenen niet met de pen, vandaar dat we bij Illustralies terecht kwamen. Ik ken Annelies al van mijn vorige job maar dit was de eerste echte samenwerking. Het was heel plezant om met haar samen te werken. Ze is technisch snel van begrip en geeft op een eenvoudige manier weer waar wij het accent wilden op leggen. Haar accent, vaak via een grappig kleine noot, maakte het geheel af. Annelies haalt de (soms heel korte) deadlines die we afspreken, wat zeker ook een plus is. Haar tekeningen worden als ondersteuning in ons verkoopproces vaak gebruikt!

Ze is ook heel vriendelijk en goedlachs in de omgang wat ik zeker ook een plus vind.

Kim Verschueren
Vyncke

illustralies - illustrator belgië illustraties

Mezelf even voorstellen

Mijn naam is Annelies Fraeyman.
Ik ben het gezicht achter de kleurrijke en vrolijke tekeningen van illustra’lies. Mijn grote passie is tekenen en ik hou ervan leuke producten te maken met mijn illustraties.

Mijn droom om een eigen collectie uit te brengen krijgt stilaan vorm. Ik heb ondertussen een hele reeks met mooie wenskaarten gemaakt. De kaarten kan je kopen in mijn webshop, maar ze zijn ook te vinden in verschillende leuke winkels in België en Nederland. Leuke shops kunnen trouwens hier vragen om winkelpunt te worden.

Daarnaast maak ik ook unieke illustraties op maat. Dit doe ik vooral voor bedrijven, steden en gemeenten, organisaties, ontwerpbureaus. Ik maak illustraties voor events, roadmaps, illustraties voor magazines, stappenplannen, (preventie)cartoons, …
Tegenwoordig maak ik ook vaak portretillustraties voor particulieren. Heel leuk om te doen.

© Copyright illustralies

Vanaf dinsdag 30 mei ben ik er even tussenuit. Plaats gerust je bestelling. Vrijdag 9 juni zal ik ze dan heel graag naar je opsturen.