wenskaart op maat – kerstkaart op maat

Ik heb een eigen collectie met wenskaarten en kerstkaarten. Mijn collectie vind je hier. Daarnaast is het ook mogelijk om voor je onderneming een gepersonaliseerde kaart te laten tekenen door mij. Toon dat je echt betrokken bent met je klant en stuur een wenskaart voor zijn/haar verjaardag, om beterschap te wensen, of met kerstwensen, … Ik maak voor jou een wenskaart op maat met een illustratie waarin jouw onderneming in verwerkt zit.
Wanneer het gaat over een groot aantal verzendingen in één keer, werk ik daarvoor ook samen met een handling bedrijf die de kaarten in de enveloppen steekt en ook automatisch adresseert.
© Copyright illustralies

Vanaf dinsdag 30 mei ben ik er even tussenuit. Plaats gerust je bestelling. Vrijdag 9 juni zal ik ze dan heel graag naar je opsturen.